Ta Vare På Dine Dyrebare Juveler Som En Profesjonell Gullsmed

Enten det er et gammelt smykke fra din bestemor eller en 6-karat diamantforlovelsesring, alle har et smykke som ligger deres hjerte nært og kjært. Denne artikkelen gir mange nyttige tips om hvordan du holder smykkene dine stilige og vakre i mange år fremover.

Lagre noen av dine mest skjøre smykker kun til spesielle anledninger. Noen skjøre steiner som opal og peridot bør bare brukes til spesielle begivenheter og deretter forsiktig lagret til neste anledning. Dette kan virke irriterende siden du ønsker å kunne bruke de beste plaggene dine, men det kan forlenge livet hvis du unngår å utsette dem for skade for ofte.

Noen ganger er det vanskelig å skille seg ut fra mengden eller finne et meningsfullt smykke. Smykkebutikker selger vanligvis samme type design som viser seg å være kjedelig etter en stund. Gå dristig og kjøp håndlagde håndverkssmykker i stedet. Håndlagde smykker vil alltid være en suksess på grunn av deres unike natur. Du vil aldri se noen andre ha på seg det samme som deg, og du vil også støtte en kunstner i stedet for et importfirma som er avhengig av lavlønnsarbeid.

Mange ser smykker merket som sterling sølvbelagt og tror ofte at de har truffet jackpotten når de kjøper det til en svært lav pris. I dette tilfellet får du dessverre det du betaler for. Denne typen smykker inneholder kun et veldig tynt belegg av sterlingsølv på toppen av et billig metall som vanligvis kan identifiseres som kobber. Smykket vil til slutt bli anløpet og føre til at kobberet vises gjennom under med nok slitasje.

Når du handler smykker, må du kanskje sjekke hva slags metall du kjøper. Alle har hørt om et billig halskjede som blir grønt i huden, men du kan også ha en dårlig reaksjon på visse metaller i øredobber. For øredobber, se etter gjenstander merket «sensitiv hud» eller for rustfritt stål, sølv eller gull.

Ikke vær redd for å kjøpe sølvsmykker. Gullgjenstander er utrolig dyre akkurat nå, og sølv er «in». Søk etter produkter som er merket som sterling sølv fordi de har en stor mengde metall i seg. Ikke bare vil du spare penger, men du vil ha muligheten til å kjøpe et fint smykke som du kanskje ville ha gått glipp av ellers.

En ødelagt lås eller anløpet kjede betyr ikke nødvendigvis slutten på favorittsmykket ditt. Se etter måter å tilpasse anheng, perler eller aksenter til en ny form. En glitrende, karakteristisk brosje kan tres på en delikat gull- eller sølvkjede, og deretter bæres som et kjede eller et armbånd.

Som du kan se, er det mange forskjellige metoder for å vedlikeholde smykker avhengig av type og kvalitet. Forhåpentligvis har denne artikkelen hjulpet deg med å finne noen tips og triks. Hvert smykke er unikt i seg selv, så uansett hvilken type smykke du har, fortjener det å bli tatt godt vare på!

På Jakt Etter Det Perfekte Smykket

Want to say something? Post a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *