Gode Måter å Se Forskjellen Mellom Gode Smykker Og Dårlige

Kjøpe smykker kan være en veldig god opplevelse, og spesielt hvis det du kjøper er noe som du kan holde på og passere ned fra generasjon til generasjon. Du må være sikker på å finne stykker som passer deg, men også de som er verdt det du har tenkt å betale for dem.

Ikke bruk mye penger på å kjøpe billige kostymesmykker. Kostyme smykker selger i mer design og koster betydelig mindre enn fine smykker. Likevel, i løpet av noen måneder eller år, mister kostymesmykker sin farge som får billig metall til å vise seg gjennom under. Invester i en eller to stykker fine smykker som er sikker på å vare livet ut.

Møtende verftet-salg er en fin måte å bygge opp en samling av smykker. Mange mennesker selger gamle kostyme smykker for praktisk talt pennies. Dette er en perfekt mulighet til å hamstre på ødelagte brikker som kan repareres eller gjøres om til nye smykker senere. Mange nye vakre stykker av smykker kan bli født av gamle ødelagte brikker. Bruk Yard-Sales til å bygge opp samlingen din.

Når du bestemmer hva slags smykker å kjøpe for en kjær, er det viktig at det er noe som de vil elske lidenskapelig og elske for resten av livet. Dette er ikke noe du ønsker å bestemme fort. Hvis du gjør det, kan de sannsynligvis ikke like gaven din.

Når du kjøper smykker til din kone, gjør det til en overraskelse! Aldri andre gjette deg selv om å velge «riktig» element som din kone vil være mer enn glad bare for å motta en gave! Velg hva du elsker, og det er sannsynlig at hun vil elske det også. Smykker er noe som er nydelig, så det er lett å bli forelsket i!

Studer gjeldende smykker trender før shopping for et stykke. Det eneste som er bedre enn å plukke opp en nydelig bauble er å få det på salg!

Selv om noen av brikkene kan være attraktive, bør du holde deg borte fra gullfylte smykker. Uansett hva selgeren kan si, gull fylt smykker kan slå huden grønn og fargene kan falme bort. Det beste å gjøre hvis du ikke vet om det er gull fylt er å bare ikke kjøpe den.

Når du kjøper smykker, spør en venn hva som ser bra ut på deg. Selv om du kanskje har en preferanse for gull, kan det vise seg å være at sølv faktisk ser best ut for deg og hudtonen din. Selvfølgelig bør du alltid vurdere din smak, men ikke gi avkall på råd fra andre om hva som får deg til å se best ut.

Sørg alltid for at du kjøper smykker etter at du er utdannet i emnet. For eksempel, ikke gå for å kjøpe en diamant uten først å utdanne deg selv på spesifikasjonene til diamanter. En forhandler kan prøve å selge deg noe som ikke er verdt hans pris basert på din uvitenhet. Hvis du er godt informert, kan du ikke bli lurt.

Hvis du følger alle de praktiske rådene som ble gitt til deg i denne artikkelen, bør du ikke ha noe problem når det gjelder å anskaffe smykker. Ikke over tenk ting skjønt, fordi det kan føre til feil blir gjort. Bare husk hva du har lært og bruk det på salget ditt.

På Jakt Etter Det Perfekte Smykket

Want to say something? Post a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *