Få Mer Kjørelengde Ut Av Smykkene Dine Med Disse Nyttige Tipsene

Hvis du ønsker å kjøpe en gave med smykker til en venn eller slektning, hjelper det mye å kjenne deres smak. Å vite hvilke butikker de liker hjelper også. Men hvis du ikke har noen anelse om hvor du skal begynne, bør du vurdere følgende tips som kan hjelpe deg med å velge det riktige stykket.

Når du kjøper smykker, pass på at du ikke bare stoler på virkelig prestisjefylte merkevarer. Dette kan generelt føre til at du betaler 80 % mer enn en annen populær smykkeforhandler. De fleste av de ikke-prestisjefylte smykkeforhandlerne tilbyr også veldig hyggelige ferie- og årlige rabatter, så det er generelt sett en bedre avtale å handle hos dem.

Når du handler smykker, sørg for at du stiller gullsmeden de «riktige» spørsmålene om varene deres. Du må diskutere ting som diamantkarakterer. Du må også spørre hvem klasserne er av brikkene deres. Finn ut hva deres utdanning og erfaring er, og se hva garantiene er for uansett karakterer.

For å holde klærne i fokus når du bruker smykker, velg beskjedne edelstener. En enkel ring eller kjede av edelsten vil gi gnisten og visuell interesse til utseendet ditt, men vil ikke overmanne resten av antrekket ditt. Det er best å bruke minst 2 smykker som har et lignende visuelt utseende.

Hold edelstenene dine glitrende i smykkene dine som om de alltid er nye. Du kan holde de vakre steinene dine på best mulig måte ved å dyppe dem i samme løsning som brukes til å bløtlegge proteser. Tannrensere er kostnadseffektive og allment tilgjengelige. Bruk i én natt, og juvelene dine vil se ut som nye igjen.

For å hjelpe smykker med å opprettholde sin maksimale verdi bør du sikte på å holde den i en perfekt stand. Ikke bare vil det se bedre ut på deg, men det vil også få en høyere prisantydning hvis du noen gang skulle bestemme deg for å selge det. Halvårlige turer til smykkebutikker for regelmessig rengjøring vil bidra til å oppnå dette.

Se etter kreative måter å tilføre verdi til dine håndlagde smykker. I stedet for å bruke øredobber i papp, kan du tilby øredobber som monteres på et håndlaget bursdags- eller morsdagskort, eller et halskjede som er pakket i en vintage frøpakke. Å finne måter å oppmuntre til gaver av varene dine kan utgjøre hele forskjellen i verden for kontantstrømmen din.

Når det gjelder å velge den perfekte bryllups- eller forlovelsesringen, er det viktig å kunne betale for det med kontanter. Jada, ingenting sier kjærlighet som en flott ring, men du vil ikke sette deg selv i gjeld eller ende opp med å betale overveldende mengder renter for det. Det er tanken som teller for de fleste.

Gaver av smykker er så meningsfulle for mottakeren, selv om varen ikke faller i smak. Det er enda bedre å gjøre litt research for å finne et smykke som passer for ham eller henne. Det perfekte stykket vil vise deg lytte, og at du bryr deg.

På Jakt Etter Det Perfekte Smykket

Want to say something? Post a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *